МЕДСЕСТРИ

МЕДСЕСТРИ

София
София,
България
23.3218675000001
42.6977082
UserLikes
Име: МЕДСЕСТРИ
Адрес: София, София
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://medsestri.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Друго хуманно здравеопазване
Дейност:

Вашата медицинска сестра за София

Ключови думи: медицински сестри в софия, медицинска сестра в софия, сестринска грижа, сестрински медицински услуги, медсестри

За нас

Медицинските сестри в нашия екип имат многогодишен професионален опит в реанимационните блокове на водещи лечебни заведения в столицата, включително и в детска реанимация. За медсестрите ни грижата е призвание и начин да помагат на бебета, деца и възрастни хора в нужда.


Стремим се да се отзовем на всяко повикване до 45 мин. Повторни и последващи посещения могат да се договарят предварително.


Може да се обадите за сестра всеки ден от годината от 7:00ч до 19:00ч. По спешност приемаме обаждания и до 23:30ч.


Работим, както с материали на нашите клиенти, така и със собствени материали, които се заплащат допълнително.


За всяко повикване имаме фиксирана такса от 10 лв, към която се добавят цените на нашите сестрински медицински услуги. Целта ни е да поддържаме достъпни медицински услуги като съблюдаваме високо качество в сестринските грижи и търсим винаги удовлетворение от хората, които разчитат на нас. Стремим се да се отзовем на всяко повикване до 45 мин. Повторни и последващи посещения на нашите медицински сестри могат да се договарят предварително. Посочените цени могат да претърпят промени без предварително оповестяване.





 

Открийте ни в Google+